Schutting laten plaatsen in Hoorn?

Wilt u een schutting laten plaatsen in Hoorn? Dan bent u bij van Beek houtbouw aan het goede adres. Of u nou uw oude schutting wil vervangen, of door verhuizing naar nieuwbouw een hele nieuwe schutting nodig heeft, wij helpen u graag!

Wij beschikken over veel verschillende soorten panelen, hout en kleuren/types beton. Daarnaast bieden wij ook nog speciale opties als tralies, gaas, lage schuttingen of hardhouten schermen. Daardoor heeft u veel mogelijkheden om uw ideale schutting samen te stellen. Helemaal afgestemd op uw situatie. In onze online configurator kunt u uw perfecte schutting samenstellen en direct een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend uiteraard. In de configurator vindt u ook gelijk alle opties met betrekking tot type hout en panelen. Mocht u nog andere vragen of wensen hebben neem dan gerust contact met ons op. Komt u er met de maten niet helemaal uit? Wij zorgen ervoor dat het past. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw schutting in Hoorn en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wat zijn de voordelen van een schutting?

  • Privacy in uw achtertuin.
  • Minder last van wind en geluid in uw tuin.
  • U kunt een schutting naar eigen smaak inrichten met bijvoorbeeld schilderijen.
  • Een betonschutting is een duurzame oplossing, het gaat jaren mee.
  • Door de vele variaties en houtsoorten altijd een passende uitstraling.

Van Beek als uw schuttingbouwer?

Van Beek houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Dat doen we vanuit onze thuisbasis in Dronten. We komen graag uw schutting plaatsen in Hoorn!

Wilt u nog advies of heeft u vragen over bijvoorbeeld het type hout, over speciale opties of over een extra brede tuindeur in de stijl van uw schutting? Wij helpen u graag met uw keuze en komen waar mogelijk vooraf langs om de opties door te spreken of de situatie samen met u te bekijken. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw schutting en helpen u daarom graag om tot de juiste keuze te komen. Samen komen we tot een juiste en goed oplossing voor uw vraag. We nemen graag eventuele zorgen weg die u heeft rondom het plaatsen van een schutting in Hoorn of omstreken. U kunt met ons in contact komen via het contactformulier, via info@vanbeekhoutbouw.nl of via 06 8392 5499. 

Alle schuttingen plaatsen wij uiteraard waterpas, zowel horizontaal als verticaal en ook altijd recht langs de grens van uw tuin. Bij Van Beek houtbouw wordt uw tuinafscheiding altijd vakkundig geplaatst door onze medewerkers. U wordt compleet ontzorgd, wij regelen alles en u heeft aan het einde van de dag een mooie schutting staan. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Weet u al hoe uw ideale schutting eruit ziet en wilt u een vrijblijvende prijsindactie hebben? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Hoorn. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte op.

Vraag offerte aan

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Collectief een schutting laten plaatsen in Hoorn?

Wilt u samen met uw buren of uw straat gelijktijdig uw schutting plaatsen of vervangen in Hoorn? Ook dat is mogelijk bij Van Beek Houtbouw, vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder. Via ons contactformulier of de eerder benoemde opties kunt u contact opnemen over de mogelijkheden, de planning en de kosten.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Hoorn. Wij helpen u graag!