Van Beek Houtbouw / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Zitten er ook onderplaten van beton bij?

Ja! Zoals op de foto’s te zien is werken wij met een betonsysteem dat bestaat uit een palen van beton én onderplaten van beton. Het hele installatiefram is dus gemaakt van beton. 

Worden de palen in beton gestort?

Nee, de palen worden niet standaard in beton gestort. We kunnen dit echter wel voor u doen. Daarvoor brengen wij €7,50 extra per in beton gestortte paal in rekening. 

Is de offerte inclusief plaatsen?

Ja, onze offertes zijn standaard inclusief plaatsen van de schutting. Dit staat ook vermeld op de offerte. 

Op welke hoogte wordt er geplaatst?

De hoogte van de schutting kan verschillen, dit heeft te maken met het afschot in de tuin. Normaal gesproken staat een schutting op circa 195cm a 200cm hoogte.

Is het ook mogelijk om in de voortuin een schutting te laten plaatsen?

Dat is zeker mogelijk. Hiervoor hebben wij laagmodel schuttingen beschikbaar die geschikt zijn voor het plaatsen in de voortuin. Een laagmodel schutting heeft een hoogte van circa 100cm.

Woont u op een hoek en wilt u de achtertuin in de voortuin laten doorlopen? Dankzij onze verloopstukken kunt u de schutting van hoog naar laag laten aflopen. Vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik gelijk beits afnemen voor mijn schutting?

Dat kan. U kunt dit aangeven bij de offerte aanvraag of ter plekke wanneer wij de schutting komen plaatsen. Het blik krijgt u dan bij het plaatsen van de schutting van ons. Dan kunt u na het plaatsen de schutting gelijk beschermen tegen de invloeden van het weer.

Hebben jullie een showroom?

Nee, helaas kunnen wij u nog niet uitnodigen in onze showroom. Onze collega’s staan u telefonisch graag te woord en helpen u bij uw vragen over modellen. Op onze website en op onze Facebook pagina kunt u tal van voorbeelden zien. 

Ik ga akkoord met mijn offerte, wat moet ik nu doen?

U kunt eenvoudig per e-mail akkoord geven op de offerte, bij voorkeur met in de bijlage een schets van de situatie. Onze collega’s behandelen uw order dan zo snel mogelijk en stemmen samen met u een geschikte datum voor plaatsing af. 

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen