Van Beek Houtbouw / Houtsoorten / Douglas hout schutting laten plaatsen

Douglas hout schutting laten plaatsen

Wilt u een Douglas hout schutting laten plaatsen? Bij Van Beek Houtbouw kunnen wij dit type hout leveren in alle panelen die we aanbieden. Zowel horizontaal als verticaal. Een Douglas schutting is erg sterk en gaat lang mee. Stel uw ideale schutting samen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Douglas hout schutting

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Wat zijn de voor- en nadelen van een schutting met Douglas hout?

Hout voor een Douglas schutting is veelal afkomstig uit Nederlandse of Duitse bossen. Het grote voordeel van een Douglas houten schutting is dat het over het algemeen wat voordeliger is dan de andere soorten hout. Ondanks dat het wat voordeliger kan zijn is dit type hout zeer sterk en kan het ook lang mee. De kleur zorgt ervoor dat schuttingen van Douglas hout een warme uitstraling hebben. De kenmerkende kleur kunt u goed zien op de afbeeldingen van deze pagina. De combinatie van bovenstaande factoren maakt dat schuttingen van Douglas hout enorm populair zijn.

Wij raden aan om een Douglas hout schutting op een betonnen onderplaat te zetten. Met een Douglas schutting met betonpalen en betonnen onderplaat voorkom je dat er teveel vocht bij komt wat de levensduur van douglas hout kan verkorten. Het hout is kwetsbaar als het langdurig wordt blootgesteld aan vocht. Wanneer u gebruikt maakt van betonnen onderplaten zorgt u ervoor dat het hout minder last van heeft van bijvoorbeeld plassen na een regenbui of grondwater. Dat kan op termijn houtrot in de tuinafscheiding voorkomen. Daardoor blijft uw douglas hout beton schutting langer in goede conditie.

Daarnaast is het hout wat minder duurzaam dan andere geïmpregneerde houtsoorten, maar wel minder belastend voor het milieu. Een hardhouten schutting is bijvoorbeeld een type dat duurzamer is dan een schutting van douglas hout, maar heeft ook een hogere prijs. Heeft u vragen over welk type hout voor uw sitautie het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

douglas hout beton schutting

Douglas schutting beitsen

U kunt het Douglas hout helemaal goed beschermen door deze te voorzien van beits. Door uw schutting te beitsen kunt u de levensduur verlengen en de mooie kleur nog langer behouden. Wij beschikken over onze eigen beits. Tijdens de offerte aanvraag kunt u aangeven of u gelijk een blik beits wil afnemen, deze nemen we dan mee wanneer we uw schutting komen plaatsen. Zo kunt u de schutting na het plaatsen gelijk extra bescherming geven tegen de invloed van het weer.

Het laten plaatsen van een Douglas hout schutting

Met een schutting van Douglas hout bent u verzekerd van een stevige schutting die lang meegaat. Wilt u uw Douglas hout schutting laten plaatsen? Onze werknemers hebben veel ervaring en kunnen de schutting voor u plaatsen. Dit doen wij meestal in een dag. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat de schutting zowel horizontaal als verticaal waterpas staat. Daarnaast zorgen wij dat dat het passend is zodat uw tuinafscheiding mooi aansluit op bijvoorbeeld uw muur of een andere schutting. Ook wanneer de maat niet helemaal uitkomt zorgen wij ervoor dat het past. U wordt compleet ontzorgd en heeft aan het eind van de dag een mooie nieuwe douglas houten schutting staan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij leveren en plaatsen schuttingen door heel Nederland. Vraag gerust een offerte aan voor een Douglas houten schutting inclusief plaatsen.

Heeft u nog een vraag over hoe uw ideale douglas hout schutting eruit moet komen te zien? Of vragen over speciale mogelijkheden zoals een extra brede deur of een paneel met gaas? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag met uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de schutting helemaal voldoet aan uw wensen.