Van Beek Houtbouw / Houtsoorten / Caballero wood schutting laten plaatsen

Caballero wood schutting laten plaatsen

U kunt bij Van Beek Houtbouw nu ook terecht voor Caballero wood schuttingen. Dit type hout ziet eruit als Douglas Lariks hout, maar heeft niet de nadelen. Het heeft zelfs verschillende voordelen ten opzichte van Douglas hout. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om een Caballero wood schutting te laten plaatsen.

caballero-wood

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Wat is Caballero wood?

Caballero wood komt van naaldbomen uit het noorden van europa. Door de kou groeien de bomen minder snel en dat komt de kwaliteit van het hout ten goede. Want door het langzame groeien ontstaat een hogere dichtheid. De hogere dichtheid zorgt ervoor dat vocht moeilijker in het hout komt. Dat komt de levensduur weer ten goede. Daarbij wordt het hout behandeld voor de duurzaamheid. Bij het behandelen wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Schuttingen van Caballero wood hebben een lange levensduur en behouden langer de natuurlijke rode kleur dan andere houtsoorten.

Wat zijn de voordelen van Caballero wood schuttingen?

Schuttingen van Caballero wood hebben verschillende voordelen:

  • De levensduur van de schuttingen is 10-15 jaar.
  • Het hout heeft een mooie warme rode kleur. Deze kleur blijft 4x langer goed dan bij andere houtsoorten.
  • Het hout beschikt over duurzaamheidsklasse 3.
  • Het hout komt van koudere gebieden waar het langzaam groeit. Hierdoor is het hout erg sterk en heeft het een hoge kwaliteit.
  • Caballero wood is een duurzamere keuze dan de meeste houtsoorten. Het is biologisch afbreekbaar doordat er vijf keer minder impregneermiddel achterblijft in het hout.
  • Caballero hout is tijdens het behandelen gedroogd en daarna geschaafd. Hierdoor ziet het hout er strakker en gladder uit.
  • Caballero wood schuttingen zijn voordeliger dan de meeste houtsoorten zoals Douglas.

Caballero wood beitsen

U kunt het Caballero hout helemaal goed beschermen door deze te voorzien van beits. Door uw schutting te beitsen kunt u de levensduur verlengen en de mooie kleur nog langer behouden. Wij beschikken over onze eigen beits. Tijdens de offerte aanvraag kunt u aangeven of u gelijk een blik beits wil afnemen, deze nemen we dan mee wanneer we uw schutting komen plaatsen. Zo kunt u de schutting na het plaatsen gelijk extra bescherming geven tegen de invloed van het weer.

Een Caballero wood schutting plaatsen

Met een Caballero wood schutting bent u verzekerd van een stevige en duurzame schutting die lang meegaat. Wij kunnen deze schutting voor u plaatsen. Het plaatsen van schuttingen doen wij door heel het land. We plaatsen de schutting meestal in een dag. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat de schutting zowel horizontaal als verticaal waterpas staat. Daarnaast zorgen wij dat dat het passend is zodat uw tuinafscheiding mooi aansluit op bijvoorbeeld uw muur of een andere schutting. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Heeft u speciale wensen? Bespreek deze dan gerust met ons. Wij denken graag mee.

Stel eenvoudig een Caballero schutting samen

U kunt bij ons gemakkelijk een Caballero wood schutting samenstellen. Wij kunnen al onze panelen leveren met dit type hout. In onze online configurator kunt u eenvoudig paneel voor paneel uw ideale schutting samenstellen. Vervolgens kunt u dit gemakkelijk naar ons opsturen om een vrijblijvende offerte te ontvangen.