Heg verwijderen en schutting plaatsen

door

Leestijd: ( woorden)
schutting laten beitsen

Een vraag die wij als bedrijf nog wel eens krijgen is of wij ook een heg kunnen verwijderen. Wanneer u een schutting wilt plaatsen op een plek waar een haag staan kan het lastig zijn om deze zelf te verwijderen. Handmatig verwijderen kan erg veel moeite kosten. Om aan deze vraag te voldoen hebben wij sinds kort een kraan aangeschaft. Een haag verwijderen gaat zo gemakkelijk. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. Zo kunt u het hele proces van een nieuwe schutting plaatsen bij een bedrijf neerleggen in plaats van meerdere. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Haag verwijderen en schutting plaatsen kosten

Onze tarieven variëren afhankelijk van verschillende factoren en zijn daarom niet vastgesteld als standaard. Ze worden beïnvloed door de omvang van de haag, hoe diep de haag in de grond staat. Uiteraard moet er ook gekeken worden als deze op de erfgrens staat of op de eigen grond. Anders moet dit eerst met de buren overlegd worden want u heeft toestemming nodig. U kunt dan bijvoorbeeld de kosten delen.

Wilt u meer informatie over de kosten? Neem gerust contact met ons op. We zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en kunnen desgewenst een vrijblijvende offerte opstellen voor het verwijderen van een heg en, indien gewenst, het plaatsen van een nieuwe schutting. Op deze manier krijgt u meteen inzicht in de totale kosten. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor het verwijderen van coniferen via ons contactformulier.

Eenvoudig een heg laten verwijderen

Met onze kraan kunnen we eenvoudig de haag uitgraven uit de grond. Zo heeft u er zelf helemaal geen omkijken naar. We verwijderen de heg en kunnen indien gewenst de heg ook afvoeren. Zo is al het materiaal verwijderd en kan de schutting gemakkelijk geplaatst worden. Dus als u een heg wilt laten verwijderen neem dan gerust contact op.

Kraan van Van Beek Houtbouw om coniferen verwijderen

Gelijk een schutting laten plaatsen?

Wilt u een haag laten verwijderen en gelijk een hout beton schutting laten plaatsen? Als u uw schutting laat plaatsen door van Beek houtbouw weet u zeker dat het goedkomt. Wij denken graag met u mee over uw uitdagingen. Komt u niet precies uit met de maat? Geen zorgen, onze ervaren monteurs zorgen dat de schutting past. Wij leveren en plaatsen schuttingen door heel Nederland.

Wij hebben verschillende soorten houten schuttingen. U vindt bij ons een breed assortiment met panelen waardoor u de schutting helemaal kunt afstemmen op uw wensen.

Bekijk onze afgeronde projecten hier. Met onze configurator kunt u paneel voor paneel bepalen hoe u uw tuinafscheiding wilt hebben. Zo kunt u het helemaal afstellen naar uw wensen. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u een heg verwijderen/schutting plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag uw haag verwijderen en een nieuwe schutting op de plek zetten.

Coniferen verwijderen en een nieuwe schutting plaatsen

Coniferen verwijderen en een nieuwe schutting plaatsen

Een vraag die wij als bedrijf nog wel eens krijgen is of wij ook de coniferen kunnen verwijderen. Wanneer u een schutting wilt plaatsen op een plek waar coniferen staan kan het lastig zijn om deze zelf te verwijderen. Coniferen verwijderen kan door de dikke wortels...

Van Beek Houtbouw Beits

Van Beek Houtbouw Beits

1- komponenten houtbeschermende beits geschikt voor schuttingen. Het watergedragen houtimpregneermiddel biedt preventieve bescherming voor uw hout tegen organismen die het hout aantasten. Hierdoor blijft het hout langer goed en blijft ook de uitstraling langer mooi.

Stormschade aan uw schutting?

Stormschade aan uw schutting?

Heeft u stormschade opgelopen aan uw schutting? Het is natuurlijk erg vervelend wanneer uw schutting door harde windstoten of een omvallende boom beschadigd is geraakt. U wilt dit waarschijnlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Wij helpen u daar graag bij, neem...