Van Beek Houtbouw / Schutting laten plaatsen in Flevoland?

Schutting laten plaatsen in Flevoland?

Wilt u een schutting laten plaatsen in Flevoland? Dan bent u bij van Beek houtbouw aan het goede adres. Of u nou uw oude schutting wil vervangen, of door verhuizing naar nieuwbouw een hele nieuwe schutting nodig heeft, wij helpen u graag!

Bij Van Beek Houtbouw heeft u de keuze uit veel verschillende soorten panalen, soorten hout en kleuren en types beton als u een hout beton schutting wilt laten plaatsen in Flevoland. Daarnaast bieden wij ook nog speciale opties aan zoals tralies, hardhouten schermen, gaas of lage schuttingen. Een verloop in hoogte binnen uw schutting is voor ons ook geen enkel probleem. U heeft veel mogelijkheden om uw ideale schutting samen te stellen. Zodat deze helemaal is afgesteld op uw situatie.

In onze online configurator kunt u uw perfecte schutting samenstellen en direct een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend uiteraard. In de configurator vindt u gelijk ook alle opties zoals het type hout en hoe u de panelen wilt hebben. Verticaal of horizontaal. Of toch liever met een hoekje gaas. Mocht u nog vragen of wensen hebben neem dan gerust contact met ons op. Komt u er met de maten niet helemaal uit? Wij zorgen ervoor dat het past. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw schutting in Flevoland en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wat zijn de voordelen van een schutting?

  • Het vergroot de privacy in uw achtertuin.
  • U heeft minder last van wind en geluid als u in uw achtertuin bent.
  • U kunt een schutting naar eigen smaak inrichten met bijvoorbeeld schilderijen.
  • Een betonschutting is een duurzame oplossing, het gaat jaren mee.
  • Door alle verschillende opties altijd een passende uitstraling.
hout-beton-schutting

Over Van Beek Houtbouw

Van Beek houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Dat doen we vanuit onze thuisbasis in Dronten. We komen graag uw schutting plaatsen in Flevoland! We leveren door heel Flevoland, bijvoorbeeld in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Swifterbant en Zeewolde . Neem dus gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u nog advies of heeft u vragen over bijvoorbeeld het type hout, over speciale opties of over een extra brede tuindeur in de stijl van uw schutting? Wij helpen u graag met uw keuze en komen waar mogelijk vooraf langs om de opties door te spreken of de situatie samen met u te bekijken. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw schutting en helpen u daarom graag om tot de juiste keuze te komen. Samen komen we tot een juiste en goed oplossing voor uw vraag. We nemen graag eventuele zorgen weg die u heeft rondom het plaatsen van een schutting in Flevoland. U kunt met ons in contact komen via het contactformulier, via info@vanbeekhoutbouw.nl of via 06 8392 5499.

Onze monteurs plaatsen vakkundig uw schutting in Flevoland

Alle schuttingen plaatsen wij uiteraard waterpas, zowel horizontaal als verticaal en ook altijd recht langs de grens van uw tuin. Bij Van Beek houtbouw wordt uw tuinafscheiding altijd vakkundig geplaatst door onze medewerkers. U wordt compleet ontzorgd, wij regelen alles en u heeft aan het einde van de dag een mooie schutting staan. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Benieuwd naar voorbeelden van schuttingen geplaatst in Flevoland of andere dorpen/steden? Of opzoek naar inspiratie voor jouw tuinafscheiding? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina. Daar ziet u een greep uit de door ons geplaatste schuttingen. U kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram. Daar posten wij onze afgeronde projecten op.

hout beton schutting

Weet u al hoe uw ideale schutting eruit ziet en wilt u een vrijblijvende prijsindactie hebben? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Flevoland. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte op.

Tuinschutting laten plaatsen in Flevoland

Onze tuinschuttingen zijn leverbaar in de standaard 21-planks panelen. Die zijn leverbaar in douglas hout, grenenhout, hardhout en vurenhout. Ook zijn zwarte schuttingpanelen mogelijk. We kunnen deze panelen ook in een lage variant van ongeveer een meter hoog. Ideaal als u wel het uitzicht wil bijhouden uit bijvoorbeeld uw voortuin, maar ook de voortuin wil afscheiden van de straat. Elke houtsoort heeft eigen voor- en nadelen. Daar kunt u meer over lezen op de betreffende pagina’s. Uiteraard staan we voor u klaar bij eventuele vragen en denken we graag mee in de keuze. Naast de keuze voor het hout kunt u ook nog kiezen voor de kleur van het beton. Dit kunnen we leveren in antraciet, wit, zwart gecoat, rotsmotief antraciet en rotsmotief zwart gecoat. U heeft dus veel keuze bij het laten plaatsen van een tuinschutting in Flevoland.

Douglas

Grenen

Hardhout

Vuren

Zwart

Caballero

Nobifix

Collectief een schutting laten plaatsen in Flevoland?

Wilt u samen met uw buren of uw straat gelijktijdig uw schutting plaatsen of vervangen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, ook daarmee helpen wij u graag verder. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen over de mogelijkheden, de planning en de kosten.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Flevoland.

Onze locatie in Dronten

Neem contact op met VanBeekHoutbouw.nl

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsen.

Heeft u nog een vraag over hoe uw ideale hout beton schutting eruit moet komen te zien? Of vragen over speciale mogelijkheden zoals een extra brede deur of een paneel met gaas? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag met uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de schutting helemaal voldoet aan uw wensen.

Zo komt u met ons in contact:

Telefoon: 06 8392 5499

E-mail: info@vanbeekhoutbouw.nl

Of neem contact op via ons vragenformulier.

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen