Van Beek Houtbouw / Houtsoorten / Vurenhout schutting laten plaatsen

Vurenhout schutting laten plaatsen

Bent u op zoek naar een vurenhouten schutting? Een vurenhout schutting heeft een lange levensduur en is daardoor een populaire houtsoort. Bij Van Beek Houtbouw kunnen wij dit type hout leveren in alle panelen die we aanbieden. Daardoor heeft u een ruime keuze in hoe uw vuren schutting eruit komt te zien. We kunnen al deze panelen zowel horizontaal als verticaal leveren. Stel uw ideale schutting samen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag.

vurenhout schutting

Wat zijn de voor- en nadelen van een vurenhout schutting?

Een schutting van vurenhout is erg populair in Nederland. Dat komt grotendeels door de combinatie van een gunstige prijs en een lange levensduur. Dat zorgt ervoor dat dit type schutting in menig tuin is te zien. Het is ook gemakkelijk te bewerken, ideaal wanneer u bijvoorbeeld nog iets aan of tegen de schutting wil schroeven. 

Een nadeel is dat deze schutting, wanneer het hout niet geïmpregneerd is, minder goed tegen vocht kan. Wanneer het wel is geïmpregneerd kan het hout het Nederlandse weer goed verwerken. Om houtrot te voorkomen raden wij een vurenhout beton schutting aan. Hiermee zetten we het hout niet direct op de grond, maar op een betonnen onderplaat. Dat voorkomt dat het vocht vanuit bijvoorbeeld de grond bij het hout kan komen. Hierdoor verklein je de kans op houtrot, vooral op de lange termijn, flink. 

Vurenhout schutting beitsen

U kunt uw vurenhouten schutting helemaal goed beschermen door deze te voorzien van beits. Door uw schutting te beitsen kunt u de levensduur verlengen en de mooie kleur nog langer behouden. Wij beschikken over onze eigen beits. Tijdens de offerte aanvraag kunt u aangeven of u gelijk een blik beits wil afnemen, deze nemen we dan mee wanneer we uw schutting komen plaatsen. Zo kunt u de schutting na het plaatsen gelijk extra bescherming geven tegen de invloed van het weer.

Het plaatsen van een vurenhout schutting

Met een schutting van vurenhout bent u verzekerd van een stevige schutting die lang meegaat. Wij kunnen deze schutting voor u plaatsen. Het plaatsen van schuttingen doen wij door heel het land. Het plaatsen van een vurenhout schutting doen wij meestal in een dag. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat de schutting zowel horizontaal als verticaal waterpas staat. Daarnaast zorgen wij dat dat het passend is zodat uw tuinafscheiding mooi aansluit op bijvoorbeeld uw muur of een andere schutting. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier een offerte aan voor een vurenhout schutting inclusief plaatsen.

 

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen