Van Beek Houtbouw / Houtsoorten / Hardhouten schutting laten plaatsen

Hardhouten schutting laten plaatsen

Bent u opzoek naar een hardhouten schutting? Een schutting van hardhout is uiterst duurzaam en weersbestendig. Het hout een een langere levensduur dan alle andere houtsoorten gebruikt voor schuttingen. U kunt dus lang vooruit met een hardhouten schutting. Bij Van Beek Houtbouw kunnen wij dit type hout leveren in alle panelen die we aanbieden. We kunnen de planken van de hardhouten schutting horizontaal en verticaal leveren. Stel uw ideale hardhouten schutting samen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

hardhouten schutting

Wat zijn de voor- en nadelen van een hardhouten schutting?

Een hardhouten schutting heeft als grootste voordeel dat de levensduur enorm lang is, langer dan alle andere houtsoorten gebruikt voor schuttingen. Naast de lange levensduur heeft het hout ook een mooie en warme uitstraling door de roodbruine kleur. Het is daarnaast gemakkelijk om iets aan de schutting te hangen of deze te voorzien van een andere kleur voor als u na verloop van tijd wat anders wilt. Het nadeel is dat het hout wat meer aan de prijs is dan de andere soorten.

Om houtrot te voorkomen raden wij altijd aan om de schutting op betonnen onderplaten te plaatsen. Hiermee zetten we het hout niet direct op de grond. Dat voorkomt dat het vocht vanuit bijvoorbeeld de grond bij het hout kan komen. Hierdoor verklein je de kans op houtrot, vooral op de lange termijn, enorm. De hardhouten schutting blijft hierdoor langer in goede conditie.

Het plaatsen van een hardhouten schutting

Met een hardhouten schutting bent u verzekerd van een stevige schutting die lang meegaat. Wij kunnen deze schutting voor u zetten. Het plaatsen van schuttingen doen wij door heel het land vanuit ons bedrijf in Dronten. We plaatsen de hardhouten schutting meestal in een dag. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat de schutting zowel horizontaal als verticaal waterpas staat. Daarnaast zorgen wij dat dat het passend is zodat uw tuinafscheiding mooi aansluit op bijvoorbeeld uw muur of een andere schutting. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Heeft u speciale wensen? Bespreek deze dan gerust met ons. Wij denken graag mee.

Hardhouten schutting beitsen

U kunt uw hardhouten schutting helemaal goed beschermen door deze te voorzien van beits. Door uw schutting te beitsen kunt u de levensduur verlengen en de mooie kleur nog langer behouden. Wij beschikken over onze eigen beits. Tijdens de offerte aanvraag kunt u aangeven of u gelijk een blik beits wil afnemen, deze nemen we dan mee wanneer we uw schutting komen plaatsen. Zo kunt u de schutting na het plaatsen gelijk extra bescherming geven tegen de invloed van het weer.

Stel uw ideale hardhouten schutting samen

Alle panelen in onze schutting configurator kunnen wij leveren in hardhout. Hierdoor heeft u veel keuze in hoe uw schutting eruit komt te zien. We kunnen de panelen van de hardhouten schutting horizontaal en verticaal leveren. Daarnaast zijn er nog vele andere opties waaruit u kunt kiezen. Bijvoorbeeld een paneel met gaas of lage schuttingsdelen. Zo kunt u de schutting compleet naar wens afstellen. U kunt dit gemakkelijk samenstellen in onze configurator en vervolgens een vrijblijvende offerte aanvragen om een beeld van de kosten te krijgen voor het laten plaatsen van de schutting.

Neem contact op met VanBeekHoutbouw.nl

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag hier een offerte aan voor een Hardhouten schutting inclusief plaatsen.

Heeft u nog een vraag over hoe uw ideale hardhouten schutting eruit moet komen te zien? Of vragen over speciale mogelijkheden zoals een extra brede deur of een paneel met gaas? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag met uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de schutting helemaal voldoet aan uw wensen.

Zo komt u met ons in contact:

  • Telefoon: 06 8392 5499
  • E-mail: info@vanbeekhoutbouw.nl

Of neem contact op via ons vragenformulier.

Ook schuttingen van andere houtsoorten mogelijk

Naast schuttingen van hardhout bieden wij ook andere houtsoorten aan, elke houtsoort heeft voor- en nadelen ten opzichte van elkaar. Wij bieden de volgende houtsoorten aan naast hardhout:

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen