Van Beek Houtbouw / Houtsoorten / Zwarte schutting laten plaatsen

Zwarte schutting laten plaatsen

Bent u opzoek naar een zwarte schutting? Zwarte schuttingen worden steeds populairder in Nederland. Bij Van Beek Houtbouw kunnen wij dit type leveren in alle panelen die we aanbieden. Zowel horizontaal als verticaal. Zo heeft u veel opties bij het samenstellen van zwarte tuinschutting. Stel uw ideale schutting samen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij leveren en plaatsen schuttingen door heel Nederland.

Zwarte schutting

Stel uw ideale zwarte schutting samen

Alle panelen in onze schutting configurator kunnen wij leveren in het zwart. Hierdoor heeft u veel keuze in hoe uw schutting eruit komt te zien. We kunnen de panelen van de zwarte schutting horizontaal en verticaal leveren. Daarnaast zijn er nog vele andere opties waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u de schutting compleet naar wens afstellen. U kunt dit gemakkelijk samenstellen in onze configurator en vervolgens een vrijblijvende offerte aanvragen om een beeld van de kosten te krijgen voor het laten plaatsen van een zwarte schutting.

Om houtrot tegen te gaan raden wij aan om de schutting te plaatsen op betonnen onderplaten. Hiermee zetten we het hout niet gelijk op de grond. Dat voorkomt dat het vocht van de grond bij de schutting kan komen. Hierdoor neemt de kans op houtrot in uw panelen af, vooral op de lange termijn. Hierdoor blijft uw zwarte schutting langer in goede conditie.

Wilt u een hout beton schutting kies dan voor de zwarte schutting met betonpalen. Daarbij heeft u ook de keuze om het beton zwart te coaten of juist om dit antraciet te houden. 

Het plaatsen van een zwarte schutting

Met een zwarte houten schutting bent u verzekerd mooie schutting die jaren meegaat. Wij kunnen deze schutting voor u plaatsen. Het plaatsen van een zwarte schutting doen wij meestal in een dag. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat de schutting zowel horizontaal als verticaal waterpas staat. Daarnaast zorgen wij dat dat het passend is zodat het mooi aansluit op bijvoorbeeld uw muur of een andere schutting. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Heeft u nog speciale wensen? Bespreek deze dan met ons. We denken graag mee.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag!

Zwarte houten schutting beitsen

U kunt uw zwarte houten schutting gelijk goed beschermen door deze te voorzien van beits. Door uw schutting te beitsen kunt u de levensduur verlengen en de mooie kleur nog langer behouden. Wij beschikken over onze eigen beits. Tijdens de offerte aanvraag kunt u aangeven of u gelijk een blik beits wil afnemen, deze nemen we dan mee wanneer we uw schutting komen plaatsen. Zo kunt u de schutting na het plaatsen gelijk extra bescherming geven tegen de invloed van het weer.

Neem contact op met VanBeekHoutbouw.nl

Heeft u nog een vraag over hoe uw ideale zwarte hout schutting eruit moet komen te zien? Of vragen over speciale mogelijkheden zoals een extra brede deur of een paneel met gaas? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag met uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de schutting helemaal voldoet aan uw wensen.

Zo komt u met ons in contact:

  • Telefoon: 06 8392 5499
  • E-mail: info@vanbeekhoutbouw.nl

Of neem contact op via ons vragenformulier.

Ook schuttingen van andere houtsoorten mogelijk

Naast zwarte schuttingen bieden wij ook verschillende houtsoorten aan, elke houtsoort heeft voor- en nadelen ten opzichte van elkaar. Wij bieden de volgende houtsoorten aan:

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen