Van Beek Houtbouw / Hout beton schutting laten plaatsen

Hout beton schutting laten plaatsen

Wilt u een hout beton schutting plaatsen? Dit type schutting is een combinatie tussen houten tuinschermen en betonnen elementen. Een houten schutting met betonpalen is niet alleen stevig, maar door de betonnen onderplaat voorkomt u ook nog eens houtrot. Dat maakt dit type schutting enorm duurzaam en laag in onderhoud. Bij van Beek houtbouw bieden wij u de keuze uit verschillende typen hout, beton en panelen. Met onze configurator op onze website kunt u paneel voor paneel de hout beton schutting samenstellen die perfect op uw situatie aansluit. Maak uw tuin helemaal af met het plaatsen van een tuindeur, naast de standaard maten kunt u bij ons ook terecht voor grotere maten. Wilt u een betonpalen schutting laten plaatsen? Bij Van Beek Houtbouw bent u aan het juist adres! Wij leveren en plaatsen schuttingen door heel Nederland, dat doen we vanaf onze thuisbasis in Dronten.

Vraag offerte aan

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Verschillende types beton voor uw betonpalen schutting

Wilt u het beton in uw hout beton schutting liever een andere kleur? Bij van Beek houtbouw is dat geen probleem. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kleuren beton voor de betonpalen en betonnen onderkant. We hebben wit en antraciet beton, maar deze kunnen wij zwart gecoat leveren. Heeft u liever een beton hout schutting met rotsmotief? Deze kunnen wij in het wit of zwart leveren. Hierdoor kunt u uw tuinafscheiding helemaal inrichten naar uw eigen wensen en voorkeuren. Dit kunt u bij het aanvragen van offerte gemakkelijk aangeven. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij aanbieden.

Let op: bij de keuze voor rotsmotief zijn alleen de randen tussen de betonpalen, onder de houten panelen in rotsmotief. De palen zelf zijn dat niet.

hout-beton-schutting

Hout beton schutting samenstellen

Bij van Beek houtbouw heeft u de keuze uit verschillende soorten hout voor uw hout beton schutting. U heeft de keuze uit veel verschillende panelen zoals bijvoorbeeld panelen die scheef aflopen, lage schuttingdelen of panelen met een raamwerk van gaas. Deze kunnen wij leveren in verschillende houtsoorten die we hieronder hebben staan. Zo heeft u veel keuze en kunt u de schutting helemaal naar wens maken. Wij kunnen de volgende houtsoorten zowel horizontaal als verticaal leveren voor de houten schermen.

Douglas schutting, Grenen schutting, Hardhout schutting, Vuren schutting en Zwarte schutting. Elk type hout heeft zijn voor- en nadelen, vraag ons hier gerust naar! Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze voor uw situatie. 

Waarom een hout beton schutting?

Een hout betonschutting is een duurzame schutting. De onderkant en de palen van uw tuinafscheiding zijn van beton, dit beton zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld minder last heeft van rot in uw houten panelen. Er komt minder vocht in het hout doordat het hout niet direct op de grond staat. Door deze kwetsbaardere elementen te vervangen met beton heeft uw schutting minder onderhoud nodig. De betonpalen zorgen voor een stevige schutting die lang meegaat. Daarnaast is er, zoals u hierboven kunt zien, enorm veel variatie mogelijk doordat beton en hout gecombineerd worden. U heeft de keuze uit verschillende motieven en verschillende soorten hout. Deze staan hierboven in de sliders. Hierdoor zijn er meer opties om de hout beton schutting echt uw eigen te maken. Daarnaast staat deze tuinafscheidingen erg stevig en zijn ze minder onderhevig aan bijvoorbeeld stormwinden.

hout beton schutting

Waarom van Beek houtbouw voor het zetten van uw betonpalen schutting?

Wilt u een hout beton schutting inclusief plaatsen bestellen? Als u uw schutting laat plaatsen door van Beek houtbouw weet u zeker dat het goedkomt. Wij denken graag met u mee over uw uitdagingen. Komt u niet precies uit met de maat? Geen zorgen, onze ervaren monteurs zorgen dat de schutting past. Wij leveren en plaatsen schuttingen door heel Nederland.

Bekijk onze afgeronde projecten hier. Met onze configurator kunt u paneel voor paneel bepalen hoe u uw tuinafscheiding wilt hebben. Zo kunt u het helemaal afstellen naar uw wensen. 

Hout beton schutting beitsen

U kunt uw hout beton schutting meteen goed beschermen door deze te voorzien van beits. Door uw schutting te beitsen kunt u de levensduur verlengen en de mooie kleur nog langer behouden. Wij beschikken over onze eigen beits. Tijdens de offerte aanvraag kunt u aangeven of u gelijk een blik beits wil afnemen, deze nemen we dan mee wanneer we uw schutting komen plaatsen. Zo kunt u de schutting na het plaatsen gelijk extra bescherming geven tegen de invloed van het weer.

Neem contact op met VanBeekHoutbouw.nl

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsen.

Heeft u nog een vraag over hoe uw ideale hout beton schutting eruit moet komen te zien? Of vragen over speciale mogelijkheden zoals een extra brede deur of een paneel met gaas? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag met uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de schutting helemaal voldoet aan uw wensen.

Zo komt u met ons in contact:

Of neem contact op via ons vragenformulier.