Van Beek Houtbouw / Hout beton schutting laten plaatsen

Hout beton schutting laten plaatsen

Wilt u een hout beton schutting plaatsen? Een houten schutting met betonpalen is niet alleen stevig, maar door de betonnen onderplaat voorkomt u ook nog eens houtrot. Dat maakt dit type schutting enorm duurzaam en laag in onderhoud. Bij van Beek houtbouw bieden wij u de keuze uit verschillende typen hout, beton en panelen. Met [onze configurator](link naar de configurator) op onze website kunt u paneel voor paneel de schutting samenstellen die perfect op uw situatie aansluit. Wilt u een betonpalen schutting laten plaatsen? Bij Van Beek Houtbouw bent u aan het juist adres!

Vraag offerte aan

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Verschillende types beton voor uw betonpalen schutting

Wilt u het beton in uw hout beton schutting liever een andere kleur? Bij van Beek houtbouw is dat geen probleem. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kleuren beton voor de betonnen palen en betonnen onderkant. We hebben wit en antraciet beton, maar deze kunnen wij zwart gecoat leveren. Heeft u liever een hout beton schutting met rotsmotief? Deze kunnen wij in het wit of zwart leveren. Hierdoor kunt u uw tuinafscheiding helemaal inrichten naar uw eigen wensen en voorkeuren. 

Bij de keuze voor rotsmotief zijn alleen de randen tussen de betonpalen, onder de houten panelen in rotsmotief. De palen zelf zijn dat niet.

Keuze uit verschillende typen hout voor uw schutting

Bij van Beek houtbouw heeft u de keuze uit verschillende soorten hout voor uw hout beton schutting. Wij kunnen de volgende houtsoorten zowel horizontaal als verticaal leveren voor de houten schermen.

Douglas schutting, Grenen schutting, Hardhout schutting, Vuren schutting en Zwarte schutting. Elk type hout heeft zijn voor- en nadelen, vraag ons hier gerust naar! Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze voor uw situatie. 

Waarom van Beek houtbouw voor het plaatsen van uw betonpalen schutting?

Als u uw schutting laat plaatsen door van Beek houtbouw weet u zeker dat het goedkomt. Wij denken graag met u mee over uw uitdagingen. Komt u niet precies uit met de maat? Geen zorgen, we zorgen dat de schutting past. Bekijk onze afgeronde projecten hier. Met onze configurator kunt u paneel voor paneel bepalen hoe u uw tuinafscheiding wilt hebben. Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsen. We helpen u graag verder.