Van Beek Houtbouw / Hout beton schutting laten plaatsen

Hout beton schutting laten plaatsen

Wilt u een hout beton schutting laten plaatsen? Dit type schutting is een combinatie tussen houten tuinschermen en betonnen elementen. Een houten schutting met betonnen schuttingpalen is niet alleen stevig, maar door de betonnen onderplaat voorkomt u ook nog eens houtrot. Dat maakt dit type schutting enorm duurzaam en laag in onderhoud. Bij van Beek houtbouw bieden wij u de keuze uit verschillende typen hout, beton en panelen.

Met de configurator op onze website kunt u paneel voor paneel de schutting samenstellen die perfect op uw situatie aansluit. Maak uw tuin helemaal af met het plaatsen van een tuindeur, naast de standaard maten kunt u bij ons ook terecht voor grotere maten. Wilt u een betonpalen houten schutting laten plaatsen? Bij Van Beek Houtbouw bent u aan het juist adres! Wij leveren en plaatsen schuttingen door heel Nederland, dat doen we vanaf onze thuisbasis in Dronten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Verschillende types beton voor uw betonpalen schutting

Wilt u het beton in uw houten schutting liever een andere kleur? Bij van Beek houtbouw is dat geen probleem. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende kleuren beton voor de betonpalen en betonnen onderkant. We hebben wit en antraciet beton, maar deze kunnen wij ook zwart gecoat leveren. Zo heeft u de keuze uit vele soorten schuttingen.

Heeft u liever een beton hout schutting met rotsmotief? Deze kunnen wij in het wit of zwart leveren. Hierdoor kunt u uw tuinafscheiding helemaal inrichten naar uw eigen wensen en voorkeuren. Dit kunt u bij het aanvragen van offerte gemakkelijk aangeven. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij aanbieden.

Let op: bij de keuze voor rotsmotief zijn alleen de randen tussen de betonpalen, onder de houten panelen in rotsmotief. De palen zelf zijn dat niet.

hout-beton-schutting

Hout beton schutting samenstellen

Wilt u een schutting laten plaatsen? Bij van Beek houtbouw heeft u de keuze uit vele verschillende soorten schuttingen. Door de vele variaties die mogelijk zijn in het hout en beton voor uw schutting is de keuze groot. U heeft de keuze uit veel verschillende panelen zoals bijvoorbeeld panelen die scheef aflopen, lage schuttingdelen of panelen met een raamwerk van gaas. Deze kunnen wij leveren in verschillende houtsoorten die we hieronder hebben staan. Zo heeft u veel keuze en kunt u de schutting helemaal naar wens maken. Wij kunnen de volgende houtsoorten zowel horizontaal als verticaal leveren voor de houten schutting.

Douglas schutting, Grenen schutting, Hardhout schutting, Vuren schutting en Zwarte schutting. Elk type hout heeft zijn voor- en nadelen, vraag ons hier gerust naar! Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze voor uw situatie. 

Waarom een hout beton schutting?

Een hout betonschutting is een duurzame schutting. De onderkant en de palen van uw tuinafscheiding zijn van beton, dit beton zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld minder last heeft van rot in uw houten panelen. Er komt minder vocht in het hout doordat het hout niet direct op de grond staat. Door deze kwetsbaardere elementen te vervangen met beton heeft uw schutting minder onderhoud nodig. De betonpalen zorgen voor een stevige schutting die lang meegaat.

Daarnaast is er, zoals u hierboven kunt zien, enorm veel variatie mogelijk doordat de verschillende soorten beton en hout gecombineerd worden. U heeft de keuze uit verschillende motieven en verschillende soorten hout. Deze staan hierboven in de sliders. Hierdoor zijn er meer opties om de hout beton schutting echt uw eigen te maken. Ook staan deze tuinschuttingen erg stevig en zijn ze minder onderhevig aan bijvoorbeeld stormwinden.

hout beton schutting

Waarom van Beek houtbouw voor het zetten van uw betonpalen schutting?

Wilt u een hout beton schutting inclusief plaatsen bestellen? Als u uw schutting laat plaatsen door van Beek houtbouw weet u zeker dat het goedkomt. Wij denken graag met u mee over uw uitdagingen. Komt u niet precies uit met de maat? Geen zorgen, onze ervaren monteurs zorgen dat de schutting past. Wij leveren en plaatsen schuttingen door heel Nederland.

Bekijk onze afgeronde projecten hier. Met onze configurator kunt u paneel voor paneel bepalen hoe u uw tuinafscheiding wilt hebben. Zo kunt u het helemaal afstellen naar uw wensen. 

hout-beton-schutting

Hout beton schutting beitsen

U kunt uw hout beton schutting meteen goed beschermen door deze te voorzien van beits. Door uw schutting te beitsen kunt u de levensduur verlengen en de mooie kleur nog langer behouden. Wij beschikken over onze eigen beits. Tijdens de offerte aanvraag kunt u aangeven of u gelijk een blik beits wil afnemen, deze nemen we dan mee wanneer we uw schutting komen plaatsen.

Een schutting laten plaatsen door van Beek Houtbouw

Wanneer u een schutting laat plaatsen door van Beek Houtbouw ontzorgen we u compleet. We delen vooraf duidelijk wat u zelf al kunt doen voor het plaatsen van een schutting om het zetten zo spoedig mogelijk te laten verlopen. We staan op de afgesproken tijd voor de deur en overleggen eventuele bijzonderheden voor uw schutting. Zo weten we zeker dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe schutting. Nadat alles duidelijk is plaatsen we uw schutting precies zoals gewenst op de erfafscheiding en waterpas. Door onze jarenlange ervaring monteren we uw schutting stevig en recht. Zo heeft u jaren plezier van uw nieuwe schutting.

Nadat we uw schutting geplaatst en alles naar tevredenheid is vertrekken we en heeft u een prachtige schutting staan.

Neem contact op met VanBeekHoutbouw.nl

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsen.

Heeft u nog een vraag over hoe uw ideale hout beton schutting eruit moet komen te zien? Of vragen over speciale mogelijkheden zoals een extra brede deur of een paneel met gaas? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag met uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de schutting helemaal voldoet aan uw wensen.

Zo komt u met ons in contact:

Of neem contact op via ons vragenformulier.

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen