Van Beek Houtbouw / Schutting laten plaatsen in Gelderland?

Schutting laten plaatsen in Gelderland?

Wilt u een schutting laten plaatsen in Gelderland? Dan bent u bij van Beek houtbouw aan het goede adres. Of u nou uw oude schutting wil vervangen, of door verhuizing naar nieuwbouw een hele nieuwe schutting nodig heeft, wij helpen u graag!

Bij Van Beek Houtbouw heeft u de keuze uit veel verschillende soorten panalen, soorten hout en kleuren en types beton als u een hout beton schutting wilt laten plaatsen in Gelderland. Daarnaast bieden wij ook nog speciale opties aan zoals tralies, hardhouten schermen, gaas of lage schuttingen. Een verloop in hoogte binnen uw schutting is voor ons ook geen enkel probleem. U heeft veel mogelijkheden om uw ideale schutting samen te stellen. Zodat deze helemaal is afgesteld op uw situatie.

In onze online configurator kunt u uw perfecte schutting samenstellen en direct een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend uiteraard. In de configurator vindt u gelijk ook alle opties zoals het type hout en hoe u de panelen wilt hebben. Verticaal of horizontaal. Of toch liever met een hoekje gaas. Mocht u nog vragen of wensen hebben neem dan gerust contact met ons op. Komt u er met de maten niet helemaal uit? Wij zorgen ervoor dat het past. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw schutting in Gelderland en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wat zijn de voordelen van een schutting?

  • Het vergroot de privacy in uw achtertuin.

  • U heeft minder last van wind en geluid als u in uw achtertuin bent.

  • U kunt een schutting naar eigen smaak inrichten met bijvoorbeeld schilderijen.
  • Een betonschutting is een duurzame oplossing, het gaat jaren mee.
  • Door alle verschillende opties altijd een passende uitstraling.

Over Van Beek Houtbouw

Van Beek houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Dat doen we vanuit onze thuisbasis in Dronten. We komen graag uw schutting plaatsen in Gelderland! We leveren door heel Gelderland, bijvoorbeeld in Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Ede, Elburg, Ermelo, Geldermalsen, Harderwijk, Huissen, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Tiel, Wageningen, Wijchen en Zutphen. Neem dus gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Wilt u nog advies of heeft u vragen over bijvoorbeeld het type hout, over speciale opties of over een extra brede tuindeur in de stijl van uw schutting? Wij helpen u graag met uw keuze en komen waar mogelijk vooraf langs om de opties door te spreken of de situatie samen met u te bekijken. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw schutting en helpen u daarom graag om tot de juiste keuze te komen. Samen komen we tot een juiste en goed oplossing voor uw vraag. We nemen graag eventuele zorgen weg die u heeft rondom het plaatsen van een schutting in Gelderland. U kunt met ons in contact komen via het contactformulier, via info@vanbeekhoutbouw.nl of via 06 8392 5499. 

Alle schuttingen plaatsen wij uiteraard waterpas, zowel horizontaal als verticaal en ook altijd recht langs de grens van uw tuin. Bij Van Beek houtbouw wordt uw tuinafscheiding altijd vakkundig geplaatst door onze medewerkers. U wordt compleet ontzorgd, wij regelen alles en u heeft aan het einde van de dag een mooie schutting staan. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Weet u al hoe uw ideale schutting eruit ziet en wilt u een prijsindactie hebben? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Gelderland. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte op.

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Collectief een schutting laten plaatsen in Gelderland?

Wilt u samen met uw buren of uw straat gelijktijdig uw schutting plaatsen of vervangen in Gelderland? Ook dat is mogelijk bij Van Beek Houtbouw, vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder. Via ons contactformulier of de eerder benoemde opties kunt u contact opnemen over de mogelijkheden, de planning en de kosten.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Gelderland. Wij helpen u graag!