Stormschade aan uw schutting?

door

Leestijd: ( woorden)
schutting laten beitsen

Heeft u stormschade opgelopen aan uw schutting? Het is natuurlijk erg vervelend wanneer uw schutting door harde windstoten of een omvallende boom beschadigd is geraakt. U wilt dit waarschijnlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Wij helpen u daar graag bij, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons gemakkelijk bereiken via 06 8392 5499 of info@vanbeekhoutbouw.nl. Het is handig als u bijvoorbeeld foto’s heeft van de huidige staat van uw schutting, dat maakt het voor ons eenvoudiger om te bekijken wat de beste oplossing voor de schade is.

Let op! Een, gedeeltelijk, omgewaaide of beschadigde schutting kan gevaarlijk zijn, pas daarom altijd goed op bij het inspecteren. De schutting kan nog verder omvallen en dat kan letsel veroorzaken. Een schutting is immers zwaar. Zet uw eigen veiligheid altijd voorop!

Schutting omgewaaid door een storm?

We zien meestal dat een omgewaaide schutting een oudere schutting is. Vooral bij oudere houten palen kan de sterkte van de schutting op termijn afnemen door bijvoorbeeld beginnende houtrot. Tegenwoordig zijn de meeste schutting geplaatst met betonnen palen die ook verankerd kunnen worden in de grond. Hierdoor neemt het risico op omwaaien bij stormen enorm af. Dat kan u de nodige zorgen schelen wanneer er een storm aankomt.

Wanneer uw schutting is omgewaaid wilt u waarschijnlijk zo snel mogelijk de schade gerepareerd hebben of wanneer dit niet mogelijk is een nieuwe schutting. Neem daarvoor gerust contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden tot een oplossing.

Verzekering bij stormschade

Bij stormschade kan het zijn dat de schade onder uw verzekering valt. Dit kan namelijk onder de inboedel- of opstalverzekering vallen, afhankelijk van hoe de schade tot stand is gekomen. Het is afhankelijk van de verzekeraar en de verzekering die u heeft afgesloten, daarvoor kunt u het beste contact met uw verzekeraar opnemen. Ook voor de verzekering is het van belang dat u foto’s maakt van de schade.

Stormschade aan uw schutting laten repareren?

Bij Van Beek Houtbouw kunt u terecht om de schade aan uw schutting te laten repareren. We hebben al veel ervaring en zetten dat graag in om u te helpen. Ook wanneer de schade niet meer te repareren valt kunt u bij ons terecht voor het laten plaatsen van een nieuwe schutting. We bieden veel verschillende opties en soorten hout waardoor u de perfecte schutting kunt kiezen. Neem daarvoor contact met ons op of gebruik onze online configurator om gemakkelijk uw schutting samen te stellen en een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Coniferen verwijderen en een nieuwe schutting plaatsen

Coniferen verwijderen en een nieuwe schutting plaatsen

Een vraag die wij als bedrijf nog wel eens krijgen is of wij ook de coniferen kunnen verwijderen. Wanneer u een schutting wilt plaatsen op een plek waar coniferen staan kan het lastig zijn om deze zelf te verwijderen. Coniferen verwijderen kan door de dikke wortels...

Van Beek Houtbouw Beits

Van Beek Houtbouw Beits

1- komponenten houtbeschermende beits geschikt voor schuttingen. Het watergedragen houtimpregneermiddel biedt preventieve bescherming voor uw hout tegen organismen die het hout aantasten. Hierdoor blijft het hout langer goed en blijft ook de uitstraling langer mooi.

Verleng de levensduur van je schutting met beits

Verleng de levensduur van je schutting met beits

Wilt u uw nieuwe schutting laten beitsen of bent u de mogelijkheden aan het bekijken? Dan is het heel logisch om meer te willen weten over de werking van beits. Uw nieuwe schutting voorzien van beits verlengt de levensduur hiervan. Hoe zit dat precies? De werking van...