Van Beek Houtbouw / Schutting laten plaatsen in Overijssel? / Schutting laten plaatsen in Hardenberg

Schutting laten plaatsen in Hardenberg

Wilt u een schutting laten plaatsen in Hardenberg? Dan bent u bij van Beek houtbouw aan het goede adres. Of u nou uw oude schutting wil vervangen, of door verhuizing naar nieuwbouw een hele nieuwe schutting nodig heeft, wij helpen u graag!

U heeft de keuze uit veel opties voor uw schutting in Hardenberg. Denk hierbij aan panelen, types hout, kleuren hout en beton. Wanneer u kiest voor de populaire hout beton schutting heeft u vele opties in de kleur en het motief van het beton. Daarmee kunt u uw schutting helemaal naar eigen stijl inrichten.

Naast deze opties heeft u ook nog de keuze uit speciale elementen. Hierbij kunt u denken aan tralies, hardhouten schermen, gaas of lage schuttingen. Een verloop in hoogte binnen uw schutting is voor ons ook geen enkel probleem. Met deze opties kunt u de schutting helemaal af maken. Naast de stijl maakt dit het mogelijk om ook de functionaliteit helemaal zelf te bepalen. Wilt u bijvoorbeeld een paneel met tralies zodat er klimop tegenaan kan groeien, of een lage schutting voor de voortuin? Het is allemaal mogelijk, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over opties voor uw schutting, we helpen u graag.

In onze online configurator kunt u uw schutting paneel voor paneel samenstellen. Hier vind u alle opties die we hierboven besproken hebben, inclusief de speciale opties. Ook kunt u gelijk aangeven hoe u de panelen wilt hebben. Verticaal of horizontaal. Nadat u uw perfecte tuinafscheiding heeft samengesteld in de configurator kunt u dit gemakkelijk omzet in een vrijblijvende offerte aanvraag.

Mocht u nog vragen of wensen hebben neem dan gerust contact met ons op. Komt u er met de maten niet helemaal uit? Wij zorgen ervoor dat het past. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw schutting in Hardenberg en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wat zijn de voordelen van een schutting?

  • Het vergroot de privacy in uw achtertuin.
  • U heeft minder last van wind en geluid als u in uw achtertuin bent.
  • U kunt een schutting naar eigen smaak inrichten met bijvoorbeeld schilderijen.
  • Een betonschutting is een duurzame oplossing, het gaat jaren mee.
  • Door alle verschillende opties altijd een passende uitstraling.
hout-beton-schutting

Over van Beek houtbouw

Van Beek houtbouw is specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Dat doen we vanuit onze thuisbasis in Dronten. We komen graag uw schutting plaatsen in Hardenberg! Neem dus gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ook voor advies

Wilt u nog advies of heeft u vragen over bijvoorbeeld het type hout, over speciale opties of over een extra brede tuindeur in de stijl van uw schutting? Wij helpen u graag met uw keuze en komen waar mogelijk vooraf langs om de opties door te spreken of de situatie samen met u te bekijken. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw schutting en helpen u daarom graag om tot de juiste keuze te komen. Samen komen we tot een juiste en goed oplossing voor uw vraag. We nemen graag eventuele zorgen weg die u heeft rondom het plaatsen van een schutting in Hardenberg. U kunt met ons in contact komen via het contactformulier, via info@vanbeekhoutbouw.nl of via 06 8392 5499.

Onze monteurs plaatsen vakkundig uw schutting in Hardenberg

Bij van Beek Houtbouw zijn we uiteraard specialist in het plaatsen van een schutting. Alle schuttingen plaatsen wij waterpas, zowel horizontaal als verticaal en ook altijd recht langs de grens van uw tuin. U kunt erop vertrouwen dat uw tuinafscheiding vakkundig geplaatst wordt door onze medewerkers. Wij ontzorgen u compleet, wij regelen alles en u heeft aan het einde van de dag een mooie schutting staan.

Onze tevreden klanten

Benieuwd naar voorbeelden van schuttingen geplaatst in Hardenberg of andere dorpen/steden? Of opzoek naar inspiratie voor jouw tuinafscheiding? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina. Daar ziet u een greep uit de door ons geplaatste schuttingen. U kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram. Daar posten wij onze afgeronde projecten op.

hout beton schutting

Weet u al hoe uw ideale schutting eruit ziet en wilt u een vrijblijvende prijsindactie hebben? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Hardenberg. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte op.

Tuinschutting laten plaatsen in Hardenberg

Onze tuinschuttingen zijn leverbaar in de standaard 21-planks panelen. Die zijn leverbaar in douglas hout, grenenhout, hardhout en vurenhout. Ook zijn zwarte schuttingpanelen mogelijk. We kunnen deze panelen ook in een lage variant van ongeveer een meter hoog. Ideaal als u wel het uitzicht wil bijhouden uit bijvoorbeeld uw voortuin, maar ook de voortuin wil afscheiden van de straat. Elke houtsoort heeft eigen voor- en nadelen. Daar kunt u meer over lezen op de betreffende pagina’s. Uiteraard staan we voor u klaar bij eventuele vragen en denken we graag mee in de keuze. Naast de keuze voor het hout kunt u ook nog kiezen voor de kleur van het beton. Dit kunnen we leveren in antraciet, wit, zwart gecoat, rotsmotief antraciet en rotsmotief zwart gecoat. U heeft dus veel keuze bij het laten plaats van een tuinschutting in Hardenberg.

Douglas

Grenen

Hardhout

Vuren

Zwart

Collectief een schutting laten plaatsen in Hardenberg?

Wilt u samen met uw buren of uw straat gelijktijdig uw schutting plaatsen of vervangen in Hardenberg? Ook dat is mogelijk bij Van Beek Houtbouw, vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag verder. Via ons contactformulier of de eerder benoemde opties kunt u contact opnemen over de mogelijkheden, de planning en de kosten.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Hardenberg. Wij helpen u graag!

Neem contact op met VanBeekHoutbouw.nl

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een offerte aan voor een hout beton schutting inclusief plaatsen.

Heeft u nog een vraag over hoe uw ideale hout beton schutting eruit moet komen te zien? Of vragen over speciale mogelijkheden zoals een extra brede deur of een paneel met gaas? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag met uw vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat de schutting helemaal voldoet aan uw wensen.

Zo komt u met ons in contact:

Telefoon: 06 8392 5499

E-mail: info@vanbeekhoutbouw.nl

Of neem contact op via ons vragenformulier.

Samenstellen

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen