Van Beek Houtbouw / Schutting laten plaatsen in Dronten

Schutting laten plaatsen in Dronten

Wilt u een schutting laten plaatsen in Dronten? Dan bent u bij van Beek houtbouw aan het goede adres. Of u nou uw oude schutting wil vervangen, of door verhuizing naar nieuwbouw een hele nieuwe schutting nodig heeft, wij helpen u graag!

Wij beschikken over veel verschillende soorten panelen, soorten hout en kleuren/types beton. Daarnaast bieden wij ook nog speciale opties als tralies, gaas, lage schuttingen of hardhouten schermen. Daardoor heeft u veel mogelijkheden om uw ideale schutting samen te stellen. Helemaal afgestemd op uw situatie. In onze online configurator kunt u uw perfecte schutting samenstellen en direct een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend uiteraard. Mocht u nog andere vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Komt u er met de maten niet helemaal uit? Wij zorgen ervoor dat het past. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw schutting in Dronten en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Vraag offerte aan

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Van Beek is uw schuttingbouwer in Dronten

Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Dat doen we vanaf onze thuisbasis in Dronten. Wilt u nog advies over het type hout, over speciale opties of over bijvoorbeeld een extra brede tuindeur in de stijl van uw schutting?

Wij helpen u graag met uw keuze en komen waar mogelijk vooraf langs om de opties door te spreken of de situatie samen met u te bekijken. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw schutting en helpen u daarom graag om tot de juiste keuze te komen. We nemen graag eventuele zorgen weg die u heeft rondom het plaatsen van een schutting in Dronten of omstreken. U kunt met ons in contact komen via het contactformulier, via info@vanbeekhoutbouw.nl of via ons telefoonnummer. 

Weet u al hoe uw ideale schutting eruit ziet en wilt u een vrijblijvende prijsindactie hebben? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Dronten. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte op.

Collectief een schutting laten plaatsen in Dronten?

Wilt u samen met uw buren of uw straat gelijktijdig uw schutting plaatsen of vervangen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, ook daarmee helpen wij u graag verder. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen over de mogelijkheden, de planning en de kosten.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Dronten. 

Locatie in Dronten

Van Beek Houtbouw 
Houtwijk 44B
8251 GD  Dronten