Van Beek Houtbouw / Schutting laten plaatsen in Lelystad

Schutting laten plaatsen in Lelystad?

Wilt u een schutting laten plaatsen in Lelystad? Dan bent u bij van Beek houtbouw aan het goede adres. Of u nou uw oude schutting wil vervangen, of door verhuizing naar nieuwbouw een hele nieuwe schutting nodig heeft, wij helpen u graag!

Wij beschikken over veel verschillende soorten panelen, soorten hout en kleuren/types beton. Daarnaast bieden wij ook nog speciale opties als tralies, gaas, lage schuttingen of hardhouten schermen. Daardoor heeft u veel mogelijkheden om uw ideale schutting samen te stellen. Helemaal afgestemd op uw situatie. In onze online configurator kunt u uw perfecte schutting samenstellen en direct een offerte aanvragen. Geheel vrijblijvend uiteraard. Mocht u nog andere vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Komt u er met de maten niet helemaal uit? Wij zorgen ervoor dat het past. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw schutting in Lelystad en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Wat zijn de voordelen van een schutting?

  • Privacy in uw achtertuin.
  • Minder last van wind en geluid in uw tuin.
  • U kunt een schutting naar eigen smaak inrichten met bijvoorbeeld schilderijen.
  • Een betonschutting is een duurzame oplossing, het gaat jaren mee.
  • Door de vele variaties en houtsoorten altijd een passende uitstraling.

Van Beek als uw schuttingbouwer?

Van Beek houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Dat doen we vanaf onze thuisbasis in Dronten. Wilt u nog advies over het type hout, over speciale opties of over bijvoorbeeld een extra brede tuindeur in de stijl van uw schutting? Wij helpen u graag met uw keuze en komen waar mogelijk vooraf langs om de opties door te spreken of de situatie samen met u te bekijken. Uiteraard houden wij ons daarbij aan de geldende coronamaatregelen. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met uw schutting en helpen u daarom graag om tot de juiste keuze te komen. U kunt met ons in contact komen via het contactformulier, via info@vanbeekhoutbouw.nl of via ons telefoonnummer. 

Alle schuttingen plaatsen wij uiteraard waterpas, zowel horizontaal als verticaal en ook altijd recht langs de grens van uw tuin. Bij Van Beek houtbouw wordt uw tuinafscheiding altijd vakkundig geplaatst door onze medewerkers. U wordt compleet ontzorgd, wij regelen alles en u heeft aan het einde van de dag een mooie schutting staan.

Benieuwd naar voorbeelden van schuttingen geplaatst in Lelystad of andere dorpen/steden door Van Beek? Of opzoek naar inspiratie voor jouw tuinafscheiding? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina. Daar ziet u een greep uit de door ons geplaatste schuttingen. U kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram. Daar posten wij ook onze afgeronde projecten op.

Weet u al hoe uw ideale schutting eruit ziet en wilt u een vrijblijvende prijsindactie hebben? Vraag dan gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Lelystad. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een offerte op.

Vraag offerte aan

Zelf online samenstellen
Verschillende houtsoorten
Diverse kleuren beton en hout
Alleen topkwaliteit
Inclusief plaatsen

Collectief een schutting laten plaatsen in Lelystad?

Wilt u samen met uw buren of uw straat gelijktijdig uw schutting plaatsen of vervangen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, ook daarmee helpen wij u graag verder. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen over de mogelijkheden, de planning en de kosten.

Vraag gerust, geheel vrijblijvend, een offerte aan voor het laten plaatsen van uw schutting in Lelystad.